MEANING OF THE ARTLETIK LOGO

De vier krasjes zijn de krasjes van een panda, zoals je weet is een panda zwart en wit en komt het uit Azië. De vier krasjes staan voor (S.N.T.R.) dat staat voor SAY NO TO RACISM.

Dit is de reden dat het aangepaste logo in een kras zit die met een krachtige slash en liefde het slechte bevecht.

Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het menselijk potentieel uit te breiden. Dat doen we door grensverleggende innovaties te creëren, door onze producten duurzamer te maken, door een creatief en divers wereldwijd team op te bouwen en door een positieve invloed te hebben op de gemeenschappen waar we wonen en werken.

ERVAREN SPELER (ARCHIE OVUNDA)

Een succesverhaal gaat over meer dan alleen het op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Een voorbeeld om in de hoofdklasse te spelen, heb je begrip nodig voor de filosofie van de sport. ARTLETIK is hier een voorbeeld van. Door op een gegeven moment speelde Archie een wedstrijd die hij nooit meer zal vergeten, hij maakte toen voor het eerst racisme mee een gevoel dat hij niet kan beschrijven. Die dag knapte er iets in hem en wilde hij zichzelf uiten tegen racisme, niet met wapens maar met liefde, foto’s, video’s en illustraties. Zo is ARTLETIK tot leven gekomen.

MOEDIG
We zijn nooit bang om risico’s te nemen. We vertrouwen op onze instincten om onverwachte keuzes te maken die de sport vooruithelpen.

VERTROUWELIJKHEID
Wat we ook doen, we doen het met overtuiging. We doen sterke uitspraken, we zijn moedig en we geloven in onszelf.

VASTGESTELD
Niets komt tussen ons en het realiseren van onze dromen. Wij geloven dat succes een eindeloos streven is om onszelf en onze manier van leven te verbeteren.

JOYFUL
We leven met elkaar. Voor ons is bijvoorbeeld sport meer dan winnen ten koste van alles. We genieten van de pure vreugde van de sportcompetitie en het spel.